Over FunkoPlaza

Naast onze webwinkel www.funkoplaza.nl hebben we ook een fysieke winkel.

FunkoPlaza is onderdeel van Game Solution

Je vindt ons in IJmuiden aan de Kennemerlaan 11.

Naast ons ruime assortiment tweedehands games en consoles van heden tot verleden verkopen we ook LP’s, CD’s, Blu ray en bordspellen. Ook hebben we een ruime keuze aan diverse merchandise in allerlei soorten game figuren en dergelijke andere collectors items o.a. Mario, Pokemon, Zelda, Marvel en Lego en natuurlijk superveel Funko’s.

Een enorme keuze aan verschillende soorten games voor alle leeftijden. Maak een reis door de tijd van Atari tot Playstation 4. Ook hebben we in ons assortiment vintage electronica zoals rekenmachine’s / discmans / walkmans en andere items.

Wij hebben een inkoop service. We kopen je oude spellen en consoles in. Anders staan ze toch maar te verstoffen op zolder, zonde toch? De Inkoop doen we alleen in de winkel. Zo kunnen wij het artikel bekijken en je er een eerlijke prijs voor geven.

Je kan ook gebruik maken van onze reparatie service van onderdelen en we hebben nieuwe behuizingen voor gameboy/color/advance.

Kortom een ware schatkamer voor de game fanaat. Je komt echt ogen te kort ? een enorme ervaring die je hersenen doen prikkelen. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze contactgegevens vind je hieronder.

Game Solution handelend onder de naam FunkoPlaza

Kennemerlaan 11

1972 EG IJmuiden

E-mail: info@funkoplaza.nl

Telefoon: 0255 – 577 687

Bedrijfsgegevens:

OPENINGSTIJDEN:

Maandag: 10.00 – 17.30

Di t&m Vr: 10.00 – 17.30

Zaterdag: 10.00 – 17.00

Zondag: gesloten

KvK nummer: 68457766

BTW nummer: NL 8574.53.233.B01

Of stuur ons een berichtje via het contactformulier onder Contact.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]